Menu

01.02 – 07.02.2021.

UWAGA: jadłospis może ulec zmianie

Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota
Pasta jajeczna z koperkiem,   wędlina, świeże warzywa Twarożek wiejski posypany czarnuszką, wędlina, świeże warzywa Pasta z pieczonych warzyw, wędlina, świeże warzywa Jajka w sosie cytrynowym, wędlina, świeże warzywa Twaróg z suszonym pomidorem, wędlina, świeże warzywa Placki, wędlina, świeże warzywa
Sok Owsianka z owocami Kanapka z serkiem Napój jogurtowy Kanapka z serkiem Ciasto owsiane
Curry szpinakowe, mięso udowe pieczone, kasza jęczmienna Sos grzybowy, kawałki piersi z kurczaka duszone, pęczak Sos warzywny z bazylią, pulpety gotowane, makaron Rolady z mięsa udowego, surówka, kasza gryczana Pieczona pierś z kurczaka, sos szpinakowy, ryż Kurczak panierowany, surówka, pęczak prażony
Ciastka ryżowe z bakaliami Galaretka z owocami i mleczkiem kokosowym Owoce zapiekane pod kruszonką Owocowe tiramisu Kulki z kaszy i ryżu migdałowe Owoce
Sałatka warzywna, pieczywo Naleśnik z sosem szpinakowo-groszkowym Sałatka z pieczoną dynią Tortilla, sałatka, sos curry Frittata z brokułami warzywa, pieczywo Sałatka fit cezar, sos serowy